V Memoriálu Pavla Švece a Pavla Prella v Klenči slaví domácí Viktorie zlatý hattrick

Kleneč - V sobotu 25. června 2022 uspořádala SK Viktorie Kleneč na svém hřišti tradiční a oblíbený fotbalový turnaj. Memoriálu Pavla Švece a Pavla Prella se zúčastnily, stejně jako před rokem, týmy Prell Team, TJ Sokol Ctiněves, Stará garda SK Viktorie Kleneč a SK Viktorie Kleneč, obhájce prvenství z předchozích dvou ročníků. Během turnaje, kterému vůbec nepřálo počasí a probíhal tak za docela silného deště, byl k vidění nejen parádní fotbal, ale postaráno bylo i o chuťové buňky všech, kdo si chtěli vypít a zakousnout něco dobrého. Zaslouženým vítězem se stala potřetí v řadě pořádající Viktorie, která tak slaví zlatý hattrick. Druhou příčku obsadila Stará garda Viktorie a třetí TJ Sokol Ctiněves. Prell Team se musel spokojit s umístěním těsně pod stupni vítězů, tedy se čtvrtým místem. Připomeňme jen tak pro zajímavost, že stejné pořadí bylo i v roce minulém.


Do turnaje vykročil tou správnou nohou asi největší favorit celého turnaje a obhájce prvenství z roku 2019 i 2021. Viktorie Kleneč nasázela celku TJ Sokol Ctiněves sedm gólů a po těsné výhře 7:6 se stává prvním finalistou.


SK Viktorie Kleneč - TJ Sokol Ctiněves   7:6


Druhý semifinálový zápas přinesl vyrovnanou bitvu a postup místní Staré gardy, která po remíze 5:5 porazila v penaltovém rozstřelu Prell Team a rozhodla o tom, že finále bude opět po roce záležitostí obou domácích zástupců. 


Stará garda SK Viktorie Kleneč - Prell Team   6:5np


Duel o třetí místo přinesl další kanonádu, během které si TJ Sokol Ctiněves dokráčel po jasné výhře 5:2 za obhajobou třetí příčky. Na Prell Team tedy zbylo znovu pouze místo čtvrté.


O 3. místo: TJ Sokol Ctiněves - Prell Team   5:2


Viktorie Kleneč potvrdila i ve finálovém utkání roli jasného favorita. Staré gardě nasázela čtyři góly a po výhře 4:2 si v pohodě dokráčela k jasnému vítězství a obhajobě triumfu na Memoriál Pavla Švece a Pavla Prella z předchozích dvou ročníků, jehož je pořadatelem. Stará garda si oproti minulému roku nepolepšila ani nepohoršila a skončila druhá. Tím podtrhla jednoznačný úspěch klenečských ceků a udělala velkou radost domácím příznivcům.

 

Finále: SK Viktorie Kleneč - Stará garda SK Viktorie Kleneč   4:2


Pořadí:


1. místo: SK Viktorie Kleneč

2. místo: Stará garda SK Viktorie Kleneč

3. místo: TJ Sokol Ctiněves

4. místo: Prell Team


Za připomenutí určitě stojí i to, že po skončení turnaje přišlo na řadu Disco. O hudební doprovod se staral DJ Burša a jeho kotouče slávy. Tak snad za rok zase na shledanou a doufejme, že nejen na tomto turnaji, ale i v mnohem lepších časech.


Autor: Václav Beneš


Foto: SK Viktorie Kleneč











































 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana