V posledním přípravném duelu prohrály Brozany ve Štěchovicích s Povltavskou fotbalovou akademií

 

Štěchovice - S příchodem druhého měsíce letních prázdnin je všem příznivcům kulatého nesmyslu zcela jasné, že se co nevidět rozeběhnou všechny fotbalové soutěže. Ve druhém přípravném duelu zvítězili brozanští fotbalisté zcela jasně v České  LípěTentokrát se představili v sobotu 30. července 2022 ve Štěchovicích kde je přivítala Povltavská fotbalová akademie, účastník Fortuna ČFL ADomácí vstupují do zápasu lépe než dobře a poměrně brzy se ujímají vedení. Hosté sice bojují, ale dvanáct minut před odchodem na přestávku inkasuje Jiří Havránek podruhé a znovu ho překonává Vojtěch Hlinák. Ve třetím přípravném duelu, jenž byl současně generálkou na nový soutěžní ročník, si připisuje Sokol první porážku.


Domácí vstupují do zápasu v roli mírného favorita a již v 17. minutě je posílá do vedení Hlinák. Vyrovnaná bitva pokračuje a hosté stále tahají za kratší konec. Ve 33. minutě přidává pojistku a svou druhou branku Hlinák. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 2:0. 


Během druhých pětačtyřiceti minut se střelci snaží pohnout ukazatelem skóre, leč marně. Utkání končí a Sokol si odváží porážku 2:0, po které už ho čeká v neděli 7. srpna 2022 v 11.00 hodin ostrý start do nového soutěžního ročníku na hřišti v Dubí, kde bude jejich hostitelem tým FK Teplice B.  


Povltavská fotbalová akademie - SK Sokol Brozany   2:0 (2:0)


Branky: 17. Hlinák, 33. Hlinák. 


Povltavská fotbalová akademie: Benada  Starý, Jakobovský, Rudavskyi (30. Lukavský), Košata  Lanc  Drobílek (70. Mach), L. Novák (70. Michalec), Hlinák (46. Hejda), Khrolenok (60. M. Novák)  Budínský (60. Bagou).  Trenéři: Zbyněk Busta, Michal Švejda 


SK Sokol Brozany: Havránek  Strada, Bechyně (46. Cibulka), Hasil (60. Bubeníček), Schettl – Hruštinec (46. Soungole) Krátký, Výborný, Miskovič, Sláma – Šup (60. Kasse).  Trenéři: Jiří Němec, Jiří Šmidrkal, Roman Potočný.


Autor: Václav Beneš


Foto: SK Sokol Brozany




























Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana