Ve třetím přípravném duelu si Louny zastřílely na hřišti německého FSV Zschopau / Krumhermersdorf e.V.

 

Zschopau - Většině amatérských fotbalových celků, třetiligovými počínaje, vstupuje letní příprava do závěrečné fáze a absolutní většina z nich má za sebou i několik přípravných zápasů, které bývají hodně milým a příjemným zpestřením oživujícím strohou a mnohými hráči nenáviděnou suchou přípravu. V neděli 24. července 2022 se FK SEKO Louny, účastník Fortuna Divize B, vydal do Německa, kde se představil na hřišti klubu FSV Zschopau / Krumhermersdorf e.V.. Závěr prvního poločasu patří Severočechům, kteří si vytvářejí dvougólový náskok. Hostům vychází i vstup do druhých pětačtyřicet minut, kdy přidávají další dva přesné zásahy. Louny slaví druhou venkovní výhru ve třetím přípravném duelu.


Úvod prvního poločasu přináší vyrovnaný souboj, kdy se oba soupeři hlavně oťukávají a snaží se neudělat zbytečnou chybu. Ve 31. minutě posílá lounské do vedení Klmt. Ve 42. minutě přidává probuzený střelec Klimt druhý přesný zásah. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 0:2. 


Tak jak první půle končí, druhá začíná. V 52. minutě se zapisuje mezi úspěšné střelce Jambrich. V 59. minutě dává výsledku konečnou podobu Sinů. Louny si připisují výhru 0:4, ale důležitější je, že se zřejmě zrodilo nové přátelství mezi oběma soupeři, kteří si přislíbili odvetu v příštím roce v totožném termínu, tentokrát by se mělo hrát v Lounech.


FSV Zschopau / Krumhermersdorf e.V. - FK SEKO Louny   0:4 (0:2)


Branky: 31. Klimt, 42. Klimt, 52. Jambrich, 59. Sinů.   


FK SEKO Louny: Pokorný (60. Petřík) – Fric (46. Fiřt), Štourač, Jambrich (60. Fric), Zerner – Hasil (60. Vinš), Dubský (46. Myška), Minařík (60. Dubský), Sinu – Vinš (46. Vokurka), Klimt.  Trenér: Libor Klíč. 


Autor: Václav Beneš


Foto: FSV Zschopau/Krumhermersdorf














































Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana