Labe aréna Ústeckého kraje v Račicích bude patřit veslařům i na přelomu září a října

 

Račice - Jestli v našem regionu existuje jedno jediné místo sportu zcela zaslíbené, pak je to stoprocentně Labe aréna Ústeckého kraje v Račicích, kde se koná jedna akce za druhou a střídají se zde i různá sportovní odvětví. Sotva skončilo mistrovství světa, kde se definitivně rozloučil s úspěšnou kariérou Ondřej Synek, pětinásobného mistra světa a držitele tří olympijských medailí. Závod na 500 metrů s největšími soupeři, které Ondra potkal během své kariéry, se jel ve finálový den šampionátu, tedy v neděli 25. září 2022 odpoledne, před posledním medailovým ceremoniálem osmy žen, musejí se pořadatelé opět pustit do pilné práce protože zde budou veslaři znovu závodit od pátku 30. září do neděle 2. října 2022. 

V pátek 30. září 2022 se zde uskuteční Mistrovství České republiky ve sprintu, po jehož skončení přijde na řadu Mistrovství České republiky mladšího a staršího žactva 2022 Českého veslařského svazu, které se původně konalo od pátku 17. června do neděle 19. června 2022, ale tropická vedra nedovolila dojetí všech závodů. 

V sobotu 1. října a v neděli 2. října 2022 bude nabitý víkendový program pokračovat. Na programu bude finále Poháru České republiky a Mistrovství České republiky družstev. 

Věřme, že vyjde počasí a všichni si užijí nádhernou podívanou i další víkend plný parádních veslařských soubojů, které budou diváky zvedat ze sedadel. snad to klapne a zvítězí ti nejlepší, kteří si medaile a tituly zaslouží. 

Autor: Václav Beneš

Foto: www.veslo.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana