Roudnické Béčko v Chuderově nebodovalo

 

Chuderov - V minulém kole 1. B třídy dospělých skupiny A si roudnické Béčko připsalo na svém hřišti na Bezděkově první tříbodovou výhru v sousedském derby se Slavojem Bohušovice nad Ohří. Tentokrát se představilo ve středu 28. září 2022 v Chuderově, kde se domácí sice ujímají poměrně rychle vedení, ale hosté bleskově srovnávají krok. Po odehrané půlhodině si berou chuderovští vedení zpět a ve druhém poločase přidávají další dva přesné zásahy. Nedlouho poté dává výsledku konečnou podobu Lukáš Hrebinka. Roudnické Béčko, kterému se na hřištích soupeřů zatím moc nedaří, se po tomto kole propadává v tabulce na třináctou příčku. 

Domácí vstupují do zápasu aktivně a již v 11. minutě je posílá do vedení Tikovský. Jejich radost však netrvá dlouho. Ve 13. minutě vyrovnává J. Hubený. Ve 31. minutě si berou chuderovští zásluhou Elmericha vedení zpět. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 2:1. 

Hosté se sice nevzdávají, ale v 57. minutě překonává Balcara Graf. V 65. minutě si připisuje Graf i druhý přesný zásah a v podstatě je rozhodnuto. V 69. minutě upravuje výsledek kosmeticky Hrebinka, ale body zůstávají stále hodně daleko. Utkání končí a roudnické Béčko si připisuje porážku 4:2 a propadává se na dohled sestupovým příčkám.

FK Chuderov - SK Roudnice nad Labem B   4:2 (2:1)

Branky: 11. Tikovský, 31. Elmerich, 57. Graf, 65. Graf - 13. J. Hubený, 69. Hrebinka. Rozhodčí: Jan Holbus - David Opočenský, Ondřej Doležal. ŽK: 60. Šindelář - 76. Adelt, 87. Hubený, 88. Čaněk. Diváci: 60.

FK Chuderov: Z. Dvořák - Šindelář (90+1. M. Vosyka), Soukup, Kabátník, Protschke - Elmerich (73. Jetenský), Schmied, S. Vosyka (90+1. Böhm), Zvonek - Graf (85. Kříž), Tikovský (90+1. Vlček). Trenéři: Petr Čítek, Michal Gabriel.

SK Roudnice nad Labem B: Balcar - J. Hlavsa, Adelt, Čaněk, Grepl - Hlaváček (71. Jirásek), M. Hlavsa, Plicka, J. Hubený, Vacátko - Hrebinka.  Trenér: Jan Buk.


Autor: Václav Beneš


Foto: FK Chuderov o.s.


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana