Litoměřicko uhrálo v pátém přípravném duelu v Modré remízu s FK Velké Hamry 1911 B

Modrá - Většina amatérských fotbalových klubů má již zimní přípravu v podstatě za sebou. V sobotu 25. února 2023 se představil účastník Krajského přeboru dospělých Ústeckého kraje FK Litoměřicko na těžkém terénu za sněžení a chladného počasí v Modré, kde byl jejich hostitelem čtvrtý tým  neúplné tabulky Krajského přeboru dospělých Libereckého kraje, kterým je celek FK Velké Hamry 1911 B. Hosté vstupují do zápasu aktivně a v prvním poločase si budují slibný třígólový náskok. Po návratu z přestávky přepínají Velkohamerští na vyšší stupeň a daří se jim téměř ztracený zápas k nerozhodnému konci. Litoměřicko si v předposledním přípravném duelu připisuje remízu.

Vstup do zápasu vychází výrazně lépe litoměřickým, kterým se daří v podstatě vše na co sáhnou. Během prvního poločasu se jim daří překonat gólmana Čapka hned třikrát. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 0:3.

Do druhých pětačtyřiceti minut vstupují oba soupeři téměř beze změn, ale i tak se začíná karta obracet. Hosté začínají ztrácet pevnou půdu pod nohama a domácí se na ně začínají dotahovat. Nakonec se jim daří zápas dotáhnout k remízové tečce. Utkání končí a po nerozhodném výsledku 4:4 mají asi větší důvod k radosti Velké Hamry 1911 B.

FK Velké Hamry 1911 B - FK Litoměřicko A   4:4 (0:3)

Branky: M. Javůrek, Svrček, Zounek, Mihálik - Mrázek 3, Trejbal.

FK Velké Hamry 1911 BČapek - Janda, Macháček, P. Javůrek, Kozák - Javůrek M., Mihálik - Zounek, Svrček, Jeřábek - Vosecký.  

Střídající: Melich, Sochor.  Trenéři: Zdeněk Bryscejn, Josef Hnídek.


FK Litoměřicko A: Botoš - M. Novotný, Frank, Janouš (60. Vrzák), Trejbal (45. Pocner) - Januška, Grunert, Dura, L. Marič, Mrázek - Flégl.  Trenéři: Štefan Knapík, Martin Krejza.

Autor: Václav Beneš

Foto: FK Litoměřicko


































































 

 


 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana