Arma dostala na svém stadionu naloženo od Slovanu Velvary

 

Ústí nad Labem - V minulém kole prohráli ústečtí fotbalisté v Brozanech nad Ohří. Tentokrát přivítali na svém stadionu za vydatného deště Velvary, které hrají v ohromné pohodě, což mají v následujících devadesáti minutách okusit na vlastní kůži. Hosté mají fantastický vstup do zápasu, když je bleskově posílá do vedení Ladislav Vopat. Do přestávky přidávají velvarští další dva přesné zásahy. Po necelé hodině uzavírá gólový účet tohoto duelu proměněným pokutovým kopem a svou druhou brankou v zápase Ladislav Vopat. Domácí se sice snažili, ale nebylo jim přáno. Arma se po tomto kole propadává v neúplné tabulce na devátou příčku a její trápení zřejmě zdaleka nekončí.


Ve druhé minutě nabíjí Chábera před šestnáctkou z levé strany na střed Vopatovi, za jehož parádní ránou se natahuje Plachý ke své pravé tyči marně. Ve čtvrté minutě likviduje gólman Štefan střelu D. Černého z přímého kopu. V šesté minutě vrací Jakab míč Šimkovskému, jehož odzbrojuje Jiránek. V osmé minutě letí za branku Jakabův nepovedený centr z pravé strany. V deváté minutě nabíjí Schneider na hranici velkého vápna Vopatovi, jehož zblokovaný pokus chytá Plachý. V desáté minutě vyfasoval Zárybnický hodně přísnou žlutou kartu za faul na Vopata u středové čáry. Ve 13. minutě prověřuje Plachého zpoza šestnáctky Schneider. V 16. minutě posouvá Rubeš ve vápně hlavou dlouhé Šimkovského autové vhazování více na střed na Jakaba, který se šikovně obtáčí kolem Hudce a po zemi posílá míč ke vzdálenější tyči. V 19. minutě sbírá Štefan dlouhý Zárybnického nákop. Ve 20. minutě zablokoval Čítek Richterův pokus zpoza šestnáctky. Ve 22. minutě si vykoledoval Kott žlutou kartu za sestřelení unikajícího Uličného. Ve 25. minutě vytahuje Štefan nad břevno Bendovu parádní bombu zpoza šestnáctky. Ve 26. minutě zajíždí Kolařík hodně ostře do Šimkovského a dostává žlutou kartu. Ve 27. minutě vidí žlutou kartu i O. Černý, který u středové čáry poslal nešetrně na trávník Šustra. Ve 32. minutě sráží Drozda na roh střelu D. Černého z hranice velkého vápna. Ve 34. minutě vysunuje Schneider na levé straně sprintujícího Cháberu, který prostřeluje vybíhajícího Plachého. Ve 39. minutě rozehrává Schneider rohový kop z pravé strany k bližší tyči, kde hlavičkuje zády k brance otočený Šustr, ale míč si stahuje do rukavic Plachý. Ve 41. minutě nachází D. Černý pasem ze středového kruhu za obranu nabíhajícího O. Černého, jehož ránu z hranice velkého vápna vyráží Štefan na roh. Ve 43. minutě nepouští rychle se vracející D. Černý do zakončení Vopata. V první půli se nastavuje jedna minuta a v té rozehrává Schneider z pravé strany míč do vápna, kde hlavičkuje Chábera těsně vedle bližší tyče. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 0:3.


Do druhých pětačtyřiceti minut přichystal trenér Vít Raszyk hned tři změny v sestavě. Odstupují Stružinský, Zárybnický a O. Černý a na trávník vbíhají Kubín, Klimt a Zůza. Ve 47. minutě rozehrává Schneider z pravé strany míč do vápna, ale Rubešova hlavička letí nad branku. V téže minutě zablokoval Chábera Kubínovu střelu. Ve 48. minutě sestřeluje Uličný ve středovém kruhu Vopata a na světě je další žlutá karta. V 51. minutě volí Čítek malou domů. V 52. minutě nachází Šimkovský z pravé strany u bližší tyče Vopata, jehož pokus z těsné blízkosti z ostrého úhlu sráží Uličný ve skluzu na roh. V 55. minutě míří Jakab z pravé strany hranice malého vápna těsně vedle vzdálenější tyče. V 57. minutě odhlavičkoval Uličný Jakabův centr z levé strany. V 58. minutě se po kontaktu s Kubínem poroučí ve vápně ochotně k zemi Schneider a sudí Drahoslav Drábek nařizuje pokutový kop. V 59. minutě se rozbíhá Vopat, proti jehož střele umístěné přesně pod břevno nemá Plachý sebemenší šanci na úspěšný zákrok. V 60. minutě připravil tři změny i trenér Zdeněk Hašek. Hřiště opouštějí Šustr, Kott a Vopat, na jejichž posty se stavějí Havránek, Šlegl a Duong. V 62. minutě volí Klimtem napadaný Chábera malou domů. V 63. minutě neobešel Schneider na levé straně Čítka, od něhož se odráží míč k Plachému. V 69. minutě nachází Schneider na levé straně od koncové čáry na hranici velkého vápna Duonga, ale ten se uvnitř pokutového území ukličkoval. V téže minutě inkasuje Čítek žlutou kartu za faul na Duonga. V 70. minutě střídají Diaby s Majidem Richtera s Rubešem. V téže minutě odvrací Benda hlavou Schneiderův centr z přímého kopu. V 73. minutě rozehrává Uličný rohový kop z pravé strany, ale Štefan ukrývá jeho centr v rukavicích. V 75. minutě nahrazuje Jungmann Kolaříka. V 76. minutě nachází Duong za obranu nabíhajícího Šlegla, ale toho vychytal fantastickým zákrokem daleko z branky vyběhnutý Plachý. V 76. minutě odkopává Uličný do bezpečí dlouhý Cháberův nákop. V 80. minutě se ve vápně odráží míč k Bendovi, jehož pokus bez přípravy míjí těsně levou tyč. V téže minutě vytěsňuje Plachý se štěstím na roh Majidovu ránu z dálky. V 83. minutě odzbrojuje Hudec ve vápně čistě Šlegla. V 85. minutě pálí D. Černý z přímého kopu vysoko nad. V 86. minutě střídá Mayerhofer Jiránka. V 89. minutě se nevešel mezi tři tyče Šimkovského dalekonosný pokus. Nastavují se dvě minuty. V 92. minutě podkopává Majid Klimta a dostává žlutou kartu. Utkání končí a Arma si připisuje vysokou porážku 0:4 a vypadá to, že kouzlo nového trenéra již pominulo. 


FK Ústí nad Labem - TJ Slovan Velvary   0:4 (0:3)


Branky: 2. Vopat, 16. Jakab, 34. Chábera, 59. Vopat (pen.). Rozhodčí: Drahoslav Drábek – Adam Jansa, David Beneš. ŽK: 10. Zárybnický, 26. Kolařík, 27. O. Černý, 48. Uličný, 69. Čítek  22. Kott, 90+2. Majid. Diváci: 286.  

FK Ústí nad Labem: J. Plachý – Stružinský (46. Kubín), Hudec, Zárybnický (46. Klimt), Uličný – O. Černý (46. Zůza), Jiránek (86. Mayerhofer), Čítek, Kolařík (75. Jungmann) – Benda, D. Černý.  Trenéři: Vít Raszyk, Jakub Pintrava, Petr Čítek.

TJ Slovan Velvary: Štefan – Šimkovský, Drozda, Rubeš (70. Majid), Chábera - Šustr (60. Havránek) – D. Richter (70. Diaby), Kott (60. Šlegl), Schneider – Jakab, Vopat (60. Duong).  Trenéři: Zdeněk Hašek, Michal Slabý, Marek Mucha.

Autor: Václav Beneš

Foto: Miroslav Solař 












































Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana