Parta nadšenců z Rozběháme Ústí nad Labem vstoupí Nedělním Výběhem okolo Milady i do druhého měsíce letních prázdnin

 

Ústí nad Labem - Jezero Milada a přilehlé okolí patří již po mnoho let nejen v průběhu teplých letních měsíců, ale vlastně i během zbytku roku, k sportovci milovaným a hojně vyhledávaným místům v Ústeckém kraji. O tom určitě již dávno nikdo nepochybuje, protože se zde každým rokem pořádá velké množství zajímavých akcí a závodů. S příchodem léta jeho pláže ožívají naplno. Krom několika závodů se zde konají i tréninky jednorázové a pravidelné. Jedním z pořadatelů těch pravidelných je parta běžeckých nadšenců z Rozběháme Ústí nad Labem, vracející se sem pravidelně téměř o každém víkendu, protože je zde opravdu úžasná krajina, která by mohla být s drobnou nadsázkou a možná i bez ní nazvána běžeckým rájem, jenž nezůstane ležet ladem ani o první neděli druhého měsíce letních prázdnin. Protáhnout se sem opět přijdou účastníci a účastnice pravidelného oblíbeného nedělního Výběhu okolo Milady.

Sraz je v neděli 6. srpna 2023 v 9.00 hodin tradičně na parkovišti v Trmicích. Následně se poběží kolem jezera Milada a to většinou po směru hodinových ručiček. Na závěr se zájemci mohou vykoupat a příjemně osvěžit, ale všichni si určitě dobře pokecají a užijí báječný klídek a pohodičku. Určitě se nebudou nahánět rekordní časy, na všechny se počká, aby nikdo nezůstal osamocený vzadu.

Správný sportovec nevydrží dlouho zahálet, ale dokáže si řádně vychutnat každou chvilku, kterou může věnovat tomu, co má opravdu moc rád. Když se navíc sejde parta stejně pozitivně naladěných přátel, tak je zaděláno na další příjemně prožitý den a vlastně ani tolik nezáleží na počasí. Všichni jsou znovu srdečně zváni.

Autor: Václav Beneš

Foto: Honza Plíšek



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana