Na hřišti v Pokraticích proběhne tradiční Babinského sobota

Pokratice - Blíží se konec letních prázdnin a nový školní rok už pomalu klepe na dveře. Dětem záhy skončí dva měsíce volna, poflakování a nicnedělání a nastanou jim povinnosti spojené se začátkem a průběhem dalšího školního roku. Přesto je potřeba si užít poslední dny volna. Dospělí se snaží svým potomkům dělat radost a tak vyhlížejí akce, které by je mohly potěšit. V sobotu 2. září 2023 od 9.00 do 14.00 hodin pořádá TJ Sokol Pokratice - Litoměřice na svém fotbalovém hřišti v Pokraticích akci nesoucí všeříkající název Babinského sobota aneb radost z pohybu to je to, oč tu běží. Akce proběhne pod dohledem a vedením fotbalových trenérů a instruktorů sportu pro všechny. V rámci ukázek se uskuteční různé soutěže nejen fotbalových dovedností, osvětový program pro rodiče s jejich zapojením do sportovních aktivit.

Zábavné a sportovní soutěže jsou určeny pro děti podle věkových kategorií se zaměřením na fotbalové dovednosti včetně ukázkového tréninku přípravek. Po dobu tréninku bude probíhat osvěta pro rodiče a dospělé o nové koncepci přístupu k trénování a vedení dětí, včetně jejich zapojení do sportovních aktivit. 

Akce se uskuteční za podpory města Litoměřice a České unie sportu. Cílem je získat zábavnou metodou děti k trvalému pohybu, rozšíření členské základny fotbalových klubů v našem okrese a zvýšení počtu dospělých s Leader certifikátem. Všichni jsou srdečně zváni.

Autor: Václav Beneš

Foto: sokol-pokratice.webnode.cz



 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana