Arma nasázela ve třetím přípravném duelu na umělé trávě Městského stadionu dalšího bůra týmu Bohemians Praha 1905 B

 

Ústí nad Labem - Zima se nám stále snaží dokázat, že její vláda zdaleka nekončí. Fotbalisté za sebou mají čas zaslouženého odpočinku a hráči polykají další zimní tréninkové dávky, proložené několika přípravnými zápasy. Výjimkou není ani klub z krajského města, třetiligový FK VIAGEM Ústí nad Labem, jenž v sobotu 27. ledna 2024 přivítal na umělé trávě Městského stadionu v Ústí nad Labem Bohemians Praha 1905 B. Domácí vstupují do zápasu aktivně a během prvního poločasu si budují rozhodující dvougólový náskok. Brzy po návratu z přestávky přidává třetí přesný zásah Daniel Richter a Arma si tak připisuje třetí vysokou výhru ve třetím přípravném utkání. 

Domácím vychází vstup do tohoto duelu výtečně. Již v deváté minutě je posílá do vedení Uličný. Ústecký tlak nepolevuje a ve 23. minutě přidává pojistku Tarasenko. Do přestávky již další branka nepadla. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 2:0. 

V 50. minutě míří přesně Richter. V 54. minutě zužitkoval Janovského přihrávku Liška, ale to je ze strany Pražanů vše. V 77. minutě přidává čtvrtý přesný zásah Mareš. V 86. minutě dostávají Severočeši výhodu pokutového kopu. Míč si staví D. Černý, který překonává gólmana Brejchu a dává tak výsledku konečnou podobu. Utkání končí a Arma slaví zcela jednoznačnou výhru 5:1, ke které dokráčela po hodně sympatickém a slibném výkonu. 

FK VIAGEM Ústí nad Labem - Bohemians Praha 1905 B   5:1 (2:0)

Branky: 9. Uličný, 23. Tarasenko, 50. D. Richter, 77. Mareš, 86. D. Černý (pen.) – 54. Liška. 

FK VIAGEM Ústí nad Labem: 
1. poločas: DNěmec – Hyčka, Březina, Čítek, Uličný – Kučera, Buneš, Čičovský – Tarasenko, Červenka, Ismael.
2. poločas: DNěmec – J. Tomšík, Bankole, Spychka, Bouguetouta – D. Richter, Trenda, Kolařík – D. Černý, Mareš, Čičovský.  Trenér: Daniel Sochor. 

Bohemians Praha 1905 B: J. Brejcha – Janovský, Panc, Koutský – Lehovec (46. Nekvasil), Farkaš, Bělaška (46. Skořepa), Damašek (69. Pluhař) – Šurýn (46. Nechvátal), Pomahač (46. Havránek) – Liška (61. Müller)Trenér: Dalibor Slezák.

Autor: Václav Beneš

Foto: FK Viagem Ústí nad Labem

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana