I závěrečný přípravný duel prohráli Lovci v Německu na palubovce Dessau-Roßlauer HV 06, tentokrát o devět branek

 

Dessau - Během končící zimní a reprezentační přestávky si extraligové házenkářské kluby tradičně zpestřují přípravu mnoha různými způsoby. Nacházejí během ní i čas na několik přípravných zápasů, které bývají oživením tohoto mnoha hráči tolik nenáviděného období. V pátek 26. ledna 2024 čekala lovosické házenkáře v Německu odveta za zavřenými dveřmi na palubovce druholigového celku Dessau-Roßlauer HV 06Hosté vstupují do poměrně vyrovnaného prvního poločasu o kapku hůře než jejich soupeř a při odchodu na přestávku ztrácejí jedinou branku. Ve druhé půli spouštějí domácí kanonádu a začínají se Severočechům výrazně vzdalovat. Lovci si po závěrečném hvizdu připisují čtvrtou porážku v řadě, tentokrát o devět branek. 


V posledním přípravném duelu se představili Severočeši znovu v Německu, kde je za zavřenými dveřmi opět hostil druholigový Dessau-Roßlauer HV 06, na jehož palubovce hostům vychází prvních třicet minut o poznání lépe než o den dříve. Papírový favorit má i přes snahu soupeře mírně navrch. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za těsného stavu 15:14. 


Po návratu z přestávky nepřipouštějí domácí žádné větší komplikace a začínají pálit ostrými. Hosté začínají výrazně ztrácet. Utkání končí a Lovci si připisují porážku 35:26 a už se těší na pokračování české nejvyšší soutěže.


Dessau-Roßlauer HV 06 HK FCC Město Lovosice   35:26 (15:14)


HK FCC Město Lovosice: Adamík, Günl - Donát, Holubec 1, Pokorný 1, Kupa 1, Chotěborský 5, J. Motl, Hniďák 7, Dikhaminjia, Trkovský 3, Vojíř 1, Bednařík 2, Horák 1, Stach, Heřmanovský, Mizera 4.  Trenéři: Roman Jelínek, Martin Hrib.


Autor: Václav Beneš


Foto: Lovci Lovosice


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana