Parta nadšenců z Rozběháme Ústí nad Labem v čele Nikolou Meluzínovou zvou na poslední lednovou Schodovku

Ústí nad Labem - O tom, že opravdového mistra dělá pravidelný, poctivý a náročný trénink určitě už dávno nikdo nepochybuje. Ani v podzimních a zimních měsících nezůstávají milovníci sportu, běžce a běžkyně nevyjímaje, bez toho, co je jejich srdci nejbližší. Krom několika pořádaných závodů se zúčastňují i tréninků jednorázových a pravidelných. Jedním z pořadatelů mnoha akcí je parta běžeckých nadšenců z Rozběháme Ústí nad Labem, která jich nabízí k výběru hned několik. Jednou z nejnáročnějších je dobrovolné mučení na schodech. Vybíhá se 143 schodů v ulici Na Schodech u Národního domu v Ústí nad Labem. Šestkrát, sedmkrát, osmkrát nebo klidně i desetkrát, prostě kolikrát kdo chce a zvládne.

Sraz na startu třetí letošní Schodovky je ve středu 31. ledna 2024 v 18.00 hodin u Národního domu. Účastníci překonávají tuto trasu nejčastěji šestkrát, ale aktivitě se samozřejmě meze nekladou. Nahoru, dolů a znovu nahoru a dolů a pořád dokola. Prostě paráda. 

Správný sportovec se nevydrží dlouho poflakovat a dokáže si vychutnat každou chvilku, kterou může věnovat tomu, co má opravdu rád a co ho těší. Když se navíc sejde parta stejně naladěných přátel, tak to je další parádní bonus a dobrý základ pro další příjemně prožitý den.  

Autor: Václav Beneš

Foto: Honza Plíšek



 

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana