Roudnické Béčko prohrálo v prvním přípravném duelu na umělé trávě stadionu Pod Lipou s AFK ELETIS Lužec nad Vltavou

 

Roudnice nad Labem - Zima ještě asi zdaleka nekončí, ale fotbalisté se již poctivě připravují na jarní odvety. Roudnické Béčko, hrající 1. B třídu dospělých skupiny A, již také zahájilo zimní přípravu, do které vstoupilo pod novým trenérem, jímž se stal Lukáš Mück. Jeho prvním soupeřem byl v sobotu 27. ledna 2024 na umělé trávě stadionu Pod Lipou lídr ERDINGER Alkoholfrei 1.B TŘÍDY skupiny B Středočeského kraje AFK ELETIS Lužec nad Vltavou. Oba soupeři vstupují do zápasu v hodně kombinovaných sestavách a příležitosti se tedy dočkalo i několik dorostenců. V prvním poločase se žádná branka neurodila, ale po hodině hry udeřili hosté, o jejichž výhře rozhoduje Jaroslav Uher. Roudnické Béčko si v prvním přípravném duelu připisuje první těsnou domácí porážku. 

V obou týmech vstupujících do zápasu chybělo z jakýchkoliv důvodů řada hráčů a příležitost tedy dostalo několik dorostenců. Domácí trenér se dočkal další komplikace poměrně brzy, když musel řešit problém po zranění Čaňka. V první půli nebylo k vidění mnoho vyložených příležitostí a diváci se tedy žádné branky nedočkali. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

Rozhodnutí přináší až druhých pětačtyřicet minut. V 68. minutě uvolňuje Hrdlík šikovně Uhera, který se povedenou kličkou zbavuje vyběhnutého gólmana Balcara a poté uklízí s přehledem míč do prázdné branky. Žádná z nemnoha dalších šancí již využita nebyla. Utkání končí a roudnické Béčko si připisuje těsnou porážku 0:1, ale trenér Lukáš Mück je i přesto spokojen s přístupem svých svěřenců i s tím, jak plnili v kabině dohodnuté pokyny.  

SK Roudnice nad Labem B - AFK ELETIS Lužec nad Vltavou   0:1 (0:0)

Branka: 68. Uher.
  

SK Roudnice nad Labem B: M. Balcar - V. Bříza, Kubánek, Čaněk, Matuszewski - Malý - Dětinský, M. Hlaváček, J. Bartůněk, Grepl - R. Bříza.

Střídající: Kuchař, Kříž, Valina.  Trenér: Lukáš Mück.


AFK ELETIS Lužec nad Vltavou: V. Rollo - Branse, D. Tauchman, J. Kučaba, Prejza - Hrdlík, M. Tauchman (46. Jirkovský), Dolejška, Merta, Uher - Peroutka.  Trenér: Martin Tauchman.


Autor: Václav Beneš


Foto: Luboš Kurzweil


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana