Ve třetím přípravném duelu prohráli Lovci v Německu na palubovce Dessau-Roßlauer HV 06

 

Dessau - Během zimní a reprezentační přestávky si extraligové házenkářské kluby tradičně zpestřují přípravu mnoha různými způsoby. Nacházejí během ní i čas na několik přípravných zápasů, které bývají oživením tohoto mnoha hráči tolik nenáviděného období. Ve čtvrtek 25. ledna 2024 čekal lovosické házenkáře první souboj v Německu, k němuž nastoupili na palubovce dalšího starého známého, kterým je druholigový Dessau-Roßlauer HV 06Hosté vstupují do zápasu o trochu hůře než jejich soupeř a při odchodu na přestávku ztrácejí tři branky. Ve druhém poločase si domácí udržují tento slibný náskok, který se nedaří Severočechům stáhnout. Lovci si po závěrečném hvizdu připisují třetí porážku v řadě, tentokrát o tři branky. 


Ke třetímu přípravnému duelu vyrazili Severočeši do sousedního Německa, kde jejich nájezdu čelil jejich starý známý druholigový Dessau-Roßlauer HV 06, na jehož palubovce hostům nevychází prvních třicet minut podle představ. Papírový favorit si postupně buduje v podstatě rozhodující třígólový náskok. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 14:11. 


Po návratu z přestávky nepřipouštějí domácí výraznější komplikace a na programu tudíž není žádná dramatická koncovka. Utkání končí a Lovci si připisují porážku 31:28, z které si mohou vzít ponaučení.


Dessau-Roßlauer HV 06 HK FCC Město Lovosice   31:28 (14:11)


HK FCC Město Lovosice: Adamík, Günl - Donát, Holubec 2, Pokorný 1, Kupa 4, Chotěborský 2, J. Motl 3, Hniďák 5, Dikhaminjia 2, Trkovský 4, Vojíř, Bednařík, Horák, Stach 4, Heřmanovský, Mizera.  Trenéři: Roman Jelínek, Martin Hrib.


Autor: Václav Beneš


Foto: Lovci Lovosice
















Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana