Arma zaspala úvod duelu na stadionu Pardubic B, o jejichž výhře rozhodl již v první minutě Štěpán Miláček

 

Pardubice - V minulém kole nasázeli ústečtí fotbalisté v domácím duelu čtyřku Spartě Kolín. Tentokrát se představili v neděli 26. května 2024 na stadionu Pardubic B, kde se to nejpodstatnější odehrálo již v první minutě, protože to zaznamenal úvodní a jak se později ukázalo i jedinou branku tohoto duelu Štěpán Miláček. Severočeši se snažili s nepříznivým vývojem něco udělat, ale problémy měli se skvěle fungující obranou v čele s Nicolasem Šmídem, jenž měl na své straně i trochu štěstí. Arma se již musela v tomto soutěžním ročníku rozloučit s vidinou postupu, ale v tabulce se stále drží na třetí příčce, z které ji již nemůže nikdo sesadit.   

Již v první minutě servíruje Rodrigues z levé strany míč Miláčkovi a Němec, který si ještě na míč nesáhl jej loví v síti. Poté přebírají dirigentskou taktovku hosté, ale pardubická obrana jejich tlaku statečně odolává. Ve 39. minutě obdržel žlutou kartu Rodrigues. V první půli se nastavují dvě minuty. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 1:0. 

Ve 46. minutě se z trávníku těžce zvedá Spychka. Ve 48. minutě je Ismael lapen do ofsajdové pasti. V 50. minutě centruje z pravé strany Březina, ale Marešovu střelu z otočky zablokoval Jindra. V 51. minutě nabíjí Miláček ve vápně na levé straně od koncové čáry Jarkovskému, jehož pokus bez přípravy vyškrabuje Němec těsně vedle vzdálenější tyče. V téže minutě pálí Svatoš bez přípravy zpoza šestnáctky vysoko nad. V 55. minutě hledá Miláček na pravé straně ve vápně naběhnutého Pandulu, ale Spychka sráží jeho přihrávku ve skluzu na roh. V 57. minutě posílá Svatoš odražený míč bez přípravy vysoko nad. V 60. minutě nahrazuje Brož Rodriguese. V 61. minutě zastavuje Kučera nedovoleně unikajícího Brože a dostává žlutou kartu. V 63. minutě odstupují Bárta s Ismaelem a na trávník vbíhají Bouguetouta s Červenkou. V 64. minutě stahuje gólman Šmíd do rukavic Richterovu Brožem tečovanou ránu zpoza šestnáctky, která směřovala do pravé šibenice. V 66. minutě nachází D. Černý na levé straně do vápna nabíhajícího Čičovského, jehož pokus míjí bližší tyč. V 68. minutě nabíjí Čičovský z levé strany na střed hranice velkého vápna Černému, jehož střela míjí vzdálenější tyč. V 74. minutě střídá Suleiman Jindru a současně na hrazuje na straně Severočechů Tarasenko Mareše. V 75. minutě je Tatasenkovi odpískán útočný faul na Suleimana. V téže minutě sbírá Němec u své pravé tyče míč z hlavy Miláčkovi. V 76. minutě vyfasoval Němec žlutou kartu rozčilující se Němec. V 78. minutě odstupuje Richter a na trávník vbíhá Buneš.  V 80. minutě chytá Šmíd Bouguetoutův centr z pravé strany. V 81. minutě vyráží Šmíd na roh Červenkovu nebezpečnou ránu z pravé strany. V 82. minutě vyráží Němec Miláčkovu nepříjemnou střelu z pravé strany. V 83. minutě míjí vzdálenější tyč Červenkův nepovedený pokus z pravé strany. V 85. minutě vidí žlutou kartu rozčilující se a střídání zdržující Machů. V téže minutě nahrazuje Brychnáč právě potrestaného Machů. V 87. minutě drží Svoboda unikajícího Červenku a má to za žlutou kartu. V téže minutě centruje Kučera z levé strany ke vzdálenější tyči kde Tarasenkovu hlavičku odvrací Svatoš hlavou na roh. V 88. minutě rozehrává Buneš rohový kop z pravé strany na Kučeru, jehož nedůraznou hlavičku chytá Šmíd. V 89. minutě si došel Šmíd pro Březinův centr z pravé strany. V 89. minutě nedosáhl Červenka ve vápně na Čičovského přihrávku z levé strany a od vzdálenější tyče odražený míč ukrývá Šmíd na brankové čáře v rukavicích právě před dobíhajícím Červenkou. Nastavují se dvě minuty. V 91. minutě vystrašil Šmída Svatoš, který odklízí těsně vedle levé tyče Bouguetoutovu střelu. V 92. minutě odvrací kulhající Svoboda hlavou na roh ránu D. Černého z levé strany hranice velkého vápna. Utkání končí a Arma se domů vrací s porážkou 1:0, když nedokázala využít ani jednu z mnoha šancí, které si vytvořila.

FK Pardubice B - FK VIAGEM Ústí nad Labem   1:0 (1:0)

Branka: 1. MiláčekRozhodčí: Marek Janíček – Martin Havlík, Daniel Lovětínský. Delegát: Pavel Sýkora. ŽK: 39. Rodrigues, 85. Machů, 86. M. Svoboda – 61. Kučera, 76. D. Němec. Diváci: 150.


FK Pardubice B: N. Šmíd – Svatoš, M. Svoboda, Halász, Sedláček  Jindra (74. Suleiman), Jarkovský, Machů (85. Brychnáč), Pandula – Miláček, Rodrigues (60. Brož).  Trenéři: Pavel Němeček, Ondřej Herzán.


FK VIAGEM Ústí nad Labem: DNěmec – Bárta (63. Bouguetouta), Březina, Bankole, Spychka – Kučera – Čičovský, D. Richter (78. Buneš), Ismael (63. Červenka) – D. Černý, J. Mareš (74. Tarasenko).  Trenéři: Jozef Šišjak, Michal Slabý, Milan Simandl.


Autor: Václav Beneš


Foto: David Haan







































































































Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana

Vítězem letošního ročníku znovu zrozeného Memoriálu Jaroslava Běloubka a Tomáše Matouška se stal FK Bechlín