SOLAP Král středohoří 2024 má před sebou celkově sedmou zastávku, kterou je jubilejní ročník Velké ceny Holcim

 

Čížkovice - Letní prázdniny a doba dovolených, tedy čas zaslouženého odpočinku, jsou již opravdu hodně blízko a tak začínají sportovní seriály, které během nich čeká každoročně delší přestávka mezi jednotlivými akcemi, nabírat na obrátkách. Blíží se sobota 15. června 2024 a s ní i start sedmé části letošního ročníku SOLAP Krále středohoří. Bike klub Holcim Česko je pořadatelem Velké ceny Holcim, což je v tomto roce druhá cyklistická zastávka. Jedná se o jubilejní 25. ročník populárního závodu horských kol, který tradičně startuje v Čížkovicích před cementárnou, kde je i cíl závodu a celé zázemí. V letošním roce je opět vypsáno osm kategorií a stejně jako v předchozích letech je startovné pro všechny zdarma.  


Kategorie: chlapci do 10. let (2014 a mladší) - 600 metrů, dívky do 10. let (2014 a mladší) - 600 metrů, dívky do 15. let (2009 a mladší) - 16 kilometrů, chlapci do 15. let (2009 a mladší) - 16 kilometrů, ženy trasa B - 16 kilometrů, muži trasa B - 16 kilometrů, Elite muži trasa A - 22 kilometrů, Elite ženy trasa A - 22 kilometrů.


Datum a místo konání: sobota 15. června 2024 - 11.00 hodin, Čížkovice, před cementárnou.


Registrace: online trasa A - na https://www.kralstredohori.cz/registrace-holcim.


Prezentace: 8.30 - 10.45 v prostoru startu a cíle.


Startovné: zdarma. 


Trať: délka - 22 kilometrů, v terénu, start i cíl jsou na parkovišti Holcim Česko.


Ceny: Připraveny jsou pěkné a hodnotné ceny pro všechny kategorie.


Více informací: Josef Červený, telefon: 602 430 892, email: josef.cerveny@holcim.com, Petr Biňovec, telefon: 606 628 529, email: petr.binovec@holcim.com.


Zúčastnit se může opravdu každý, protože jedinou podmínkou je řádně připevněná cyklistická přilba. V prostoru startu a cíle, před hlavní vrátnicí, bude připraven stánek, kde si každý bude moci zakoupit občerstvení. Závod se koná za plného silničního provozu, proto se musí dodržovat dopravní předpisy. Závodník do 18. let se může zúčastnit pouze v doprovodu dospělé osoby, která za něj převezme zodpovědnost, což potvrdí svým podpisem. Bike klub Holcim Česko, Čížkovice děkuje společnosti Holcim Česko, Čížkovice a odborové organizaci za finanční podporu při pořádání tohoto cyklistického závodu. Všichni jsou srdečně zváni. 


Autor: Václav Beneš


Foto: Jaroslav Hercík








Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana

Dušníky urvaly v domácím souboji s Libouchcem, který se nevyvedl sudímu Jiřímu Šmidovi, výhru v penaltovém rozstřelu