KH jóga Litoměřice zve na letošní premiérovou letní Ranní jógu na terase

 

Litoměřice - Letní měsíce lákají lidi ven a je to tedy současně ideální čas na pořádání spousty akcí, které mohou oslovit všechny generace. Milovnice a vyznavači jógy se mohou přijít v sobotu 3. srpna 2024 od 9.00 do 10.00 hodin naladit na společnou ranní vlnu dechu a pohybu na krásnou slunečnou terasu domova seniorů Na Pahorku v Litoměřicích, kde je čeká ranní meditace, pranajáma na podporu srdce i sebeúcty a otevření hrudníku. Postupně proplují pozdravy slunci a na závěr spočinou v jinových pozicích v elementu ohně. Na zdejší terase se určitě najde místo pro všechny účastníky, kteří si budou moci vybrat, zda jim bude více vyhovovat sluníčko, nebo se raději schovají do stínu. 

Sraz je pět až deset minut před začátkem lekce na recepci zdejšího domova seniorů. Rezervace není nutná, ale cvičí se na vlastní nebezpečí. Více doplňujících informace je možné získat na telefonním čísle 724 354 639 nebo na e-mailu khjoga.litomerice@gmail.com. 

Cena lekce je dobrovolná, ale doporučuje se příspěvek 100 až 200 korun. Každý by si měl s sebou přinést vlastní podložku, pití, pohodlné oblečení a kapku dobré nálady. Všichni jsou srdečně zváni a pořadatelka Kamila se omlouvá za komplikace. 

Autor. Václav Beneš

Foto: Zdeněk Hejduk

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana

Vítězem letošního ročníku znovu zrozeného Memoriálu Jaroslava Běloubka a Tomáše Matouška se stal FK Bechlín