Louny uhrály v prvním domácím přípravném duelu remízu s týmem TJ Spoje Praha

 

Louny - Letní příprava fotbalových klubů běží na plné obrátky a postupně se rozbíhá kolotoč přípravných zápasů. V prvním z nich přivítaly Louny, které po pěti letech účinkování v divizi sestoupily do Krajského přeboru dospělých Ústeckého kraje, v sobotu 20. července 2024 tým TJ Spoje Praha, jenž spadl také o soutěž níž a hrát bude 11 PRAŽSKÁ TEPLÁRENSKÁ PŘEBOR MUŽŮ. Pražané se sice bleskově ují mají vedení, ale deset minut před odchodem na přestávku srovnává krok David Kolář a ve druhém poločase překlápějí vedení na stranu domácích Adam Holý se Zdeňkem Švejdou. Poté zvyšují hosté obrátky a dvěma brankami v řadě se jim daří vyrovnat, když jedenáct minut před koncem dává výsledku konečnou podobu Miroslav Verner. Louny si tedy připisují na úvod přípravy první remízu.


Ještě se diváci ani nestačili usadit na sedadlech a již se poprvé měnilo skóre tohoto duelu. V první minutě překonává Pokorného Baisa. Domácí bojují a ve 35. minutě se daří vyrovnat premiérovou brankou v lounském dresu Kolář. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za nerozhodného stavu 1:1.


V 55. minutě překlápí vedení na lounskou stranu Holý. V 65. minutě přidává pojistku Švejda. Radost domácích ovšem netrvá dlouho. V 68. minutě snižuje na rozdíl jediné branky Gidion. V 79. minutě vyrovnává Verner a protože další branka již nepadla, dává tak výsledku konečnou podobu. Utkání končí a Louny se rozešly se Spoji Praha s remízou 3:3, ke které přispěly premiérovými brankami hned dvě letní posily. 


FK SEKO Louny - TJ Spoje Praha   3:3 (1:1)


Branky: 35. D. Kolář, 55. Holý, 65. Švejda - 1. Baisa, 68. Gidion, 79. M. Verner.   


FK SEKO Louny: 

1. poločas: J. Pokorný - Hirschkorn, Fiřt, Vokurka, Popelka - Soukup - Kotlan, Hradecký, Jamrich, M. Suchý - D. Kolář.  

2. poločas: J. Pokorný - M. Kafka, Fiřt, Vokurka, V. Hasil - Bichrt - Holý, Švejda, Kurka, P. Hlaváček - Charamza.  

Střídající: Baťka.  Trenér: Martin Vrtiška. 


TJ Spoje Praha: 

1. poločas: O. Tkachenko - Bican, Havrda, Prykhodko, Havrda, Krch - Rada, Zhul, HoluškaMadej - Gidion, Baisa.

2. poločas: M. Merdieiev - Bican, Havrda, Moravec, Prykhodko - M. Verner, Miskovič, Kozel, Yanakov - Gidion, Baisa.  Trenéři: Fabio Leggeri, Juraj Šimurka.


Autor: Václav Beneš


Foto: Jiří Ipser


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana

Vítězem letošního ročníku znovu zrozeného Memoriálu Jaroslava Běloubka a Tomáše Matouška se stal FK Bechlín