Zuzana Dlouhá a Rozběháme Litoměřicko se proběhnou trávčickým lesem

 

Litoměřicko - Zdá se, že nám chce příjemné počasí potvrdit, že už se můžeme radovat z definitivního příchodu léta. Tempo střídání amatérských sportovních akcí s příchodem zimních měsíců každoročně výrazně opadává, ale po jejím skončení jich výrazně přibývá. Prioritou všech sportovců zůstává samozřejmě účast na závodech, protože každý závodník si přece jen potřebuje a určitě i chce občas porovnat formu nejen s přáteli, ale i s konkurencí. Toho, že pravého mistra dělá poctivý trénink, si jsou samozřejmě vědomi i Zuzana Dlouhá se skupinou Rozběháme Litoměřicko, kteří vymýšlejí a pořádají tréninkové běhy bez ohledu na to, které roční období právě panuje. 

Zuzana Dlouhá se skupinou Rozběháme Litoměřicko pořádají v neděli 28. července 2024 výběh do lesa u Trávčic. Startuje se v 8.00 hodin z parkoviště v Nučničkách a účastníci se mohou těšit na trasu o délce patnáct kilometrů, zakončenou dobrovolným koupáním v řece Labe

Snad se vydaří počasí, vše klapne na výtečnou a všichni účastníci této akce prožijí další parádní den provoněný svým oblíbeným, i když fyzicky náročným sportem.

Autor: Václav Beneš

Foto: Zuzana Dlouhá

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana

Vítězem letošního ročníku znovu zrozeného Memoriálu Jaroslava Běloubka a Tomáše Matouška se stal FK Bechlín