Arma nasázela v předehrávce 17. kola v domácím duelu čtyřku Jablonci B, dvakrát se trefili Marek Červenka s Davidem Černým

 

Ústí nad Labem - Ve třetím kole uhráli ústečtí fotbalisté remízu na stadionu Pardubic B. Tentokrát přivítali ve středu 28. srpna 2024 od 18.00 hodin v předehrávce 17. kola Jablonec B. Po dvaceti minutách posílá domácí do vedení David Černý a poté přidává pojistku Marek Červenka. Následně podržel svůj tým gólman Tomáš Grigar, který se blýskl další zlikvidovanou penaltou. Brzy po pčestávce se trefuje podtuhé v zápase Marek Červenka a necelých dvacet minut před závěrečným hvizdem dává výsledku konečnou podobu dnes také dvougólový David Černý. Arma se po zcela jednoznačné výhře vrací v neúplné tabulce na první příčku. 

Ve druhé minutě rozehrává Tureček rohový kop z pravé strany do vápna, kde odkopává Melka míč pouze k Čičovskému, jehož střela bez přípravy z hranice velkého vápna letí příliš vysoko. Ve čtvrté minutě rozehrává Breda přímý kop na pravou stranu hranice malého vápna, kde míří ve skluzu nepřesně Turečkem dobře střežený Vošahlík. V páté minutě se ve vápně z trávníku těžce zvedá D. Černý. V deváté minutě rozehrává Tureček další rohový kop z pravé strany, ale teč hlavou D. Černého míjí vzdálenější tyč. V 11. minutě centruje z levé strany Richter, ale Kodadova střela bez přípravy míjí bližší tyč, kde se z trávníku těžce zvedá kulhající Melka. Ve 14. minutě prodlužuje Vošahlík Richterův oblouček ke gólmanovi Mihelakovi. V 15. minutě nepouští Žežulka ve vápně do šance Makanjuolu. V 17. minutě odvrací Hurtado v malém vápně hlavou Čičovského centr z levé strany. Ve 21. minutě centruje z levé strany Novotný, ale Kodadova parádní hlavička se odráží od vzdálenější tyče. V téže minutě posouvá Kott na pravé straně míč do vápna, kde parádní Červenkovu přihrávku uklízí D. Černý přesně k bližší tyči. Ve 23. minutě namazal Tureček Makanjuolovi, ale ten vybojoval pouze roh. V téže minutě zblokoval Tureček na roh Makanjuolovu ránu zpoza šestnáctky. Ve 24. minutě rozehrává Breda rohový kop z pravé strany, ale jeho přetažený centr posílá Hartado hlavou pouze do připravených Grigarových rukavic. V téže minutě fauluje Čičovský ve středovém kruhu v souboji Melku. Ve 25. minutě se hráči občerstvují. Ve 28. minutě rozehrává Breda po faulu Čítka na Makanjuolu přímý kop od levého praporku ke vzdálenější tyči, kde hlavičkuje těsně vedle Schánělec. Ve 30. minutě vysunuje D. Černý na pravé straně Červenkovi marně stíhanému Hurtadem, jemuž se daří obstřelit natahujícího se Mihelaka a uklidit míč ke vzdálenější tyči. Ve 38. minutě dostávají hosté výhodu pokutového kopu, ale Tomáš Grigar ho likviduje. V první půli se nastavuje jedna minuta. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za stavu 2:0.

Do druhých pětačtyřiceti minut již nezasáhnou Hartado se Schánělcem, na jejichž posty se stavějí Štěpánek s Krulichem. Ve 48. minutě se při pokusu o odzbrojení D. Černého kácí u středové čáry Vošahlík, který je následně ošetřován a poté odveden za postranní čáru. V 50. minutě nahrazuje zraněného Vošahlíka Čada. V téže minutě míjí levou tyčku Čičovského pokus zpoza šestnáctky. V 51. minutě přidržuje Melka ve středovém kruhu Čičovského a dostává žlutou kartu. V 52. minutě dobíhá D. Černý na levé straně Čítkův pas, ale jeho následný pokus z ostrého úhlu prolétl napříč pokutovým územím. V 57. minutě dostává Červenka žlutou kartu za přidržení Štěpánka. V 58. minutě nachází D. Černý povedeným pasem ze středového kruhu na pravé straně za obranu naběhnutého Červenku, jenž přehazuje vyběhnutého Mihelaka a připisuje si druhou branku v tomto zápase. V 62. minutě pálí Krulich zpoza šestnáctky těsně nad. V 64. minutě rozehrává Tureček rohový kop z pravé strany, ale Mihelak jeho centr vyboxoval. V 65. minutě odstupují Breda s Hanzlíčkem a na trávník vbíhají Romagnoli s A. Malým. V 68. minutě je za postranní čárou ošetřován Kott. V 71. minutě nahrazuje Ugwu Červenku. V 72. minutě odvrací Čítek hlavou Čadův centr z pravé strany. V 73. minutě centruje Ugwu z pravé strany ke vzdálenější tyči, kde se hlavička D. Černého odráží od trávníku pod břevno. V 78. minutě střídá Vinicius Novotného. V 80. minutě krotí Mihelak Richterovu ránu z přímého kopu rozehraného zpoza šestnáctky. V 84. minutě odstupují Kott, Čičovský a Kodad a na trávník vbíhají Tomšík, Tarasenko a Bouša. V 88. minutě rozehrává Omon rohový kop z pravé strany k bližší tyči, kde jeho centr odkopává do bezpečí Bouša. V 89. minutě sbírá Grigar míč těsně před dobíhajícím Krulichem. Nastavují se dvě minuty. V 91. minutě zastavuje D. Černého ofsajd. Utkání končí a Arma slaví nejen zaslouženou výhru 4:0, ale současně i návrat na post lídra.    
 
FK VIAGEM Ústí nad Labem - FK Jablonec B   4:0 (2:0)

Branky: 21. D. Černý, 30. Červenka, 58. Červenka, 73. D. Černý. Rozhodčí: Vít Nedvěd – Pavel Krupka, Lukáš Pašek. Delegát: Michal Řezáč. ŽK: 57. Červenka – 51. Melka. Diváci: 1 321.


FK VIAGEM Ústí nad Labem: T. Grigar – ŽežulkaČítek, Tureček – Kott (84. Tomšík)  Kodad (84. Bouša), D. Richter, Čičovský (84. Tarasenko), F. Novotný (78. Vinicius) – Červenka (71. Ugwu), D. Černý.  Trenéři: Svatopluk Habanec, Jozef Šišjak.


FK Jablonec B: K. Mihelak – E. Malý, Vošahlík (50. P. Čada), Hurtado (46. D. Štěpánek) – Melka – Hušek, Omon, Breda (65. Romagnoli), Hanzlíček (65. A. Malý) – Makanjuola, Schánělec (46. Krulich)Trenéři: Benjamin Vomáčka, Josef Just, Adam Pelta.


Autor: Václav Beneš


Foto: FK Viagem Ústí nad Labem
















































Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana

Vítězem letošního ročníku znovu zrozeného Memoriálu Jaroslava Běloubka a Tomáše Matouška se stal FK Bechlín