Ve Štětí se děti budou loučit s prázdninami tradičně, na místním koupališti

 

Štětí - Léto, které se pomalu blíží ke svému úplnému konci, se bude muset přichystat na předání žezla paletou barev hýřícímu podzimu. Je na tom stejně jako prázdniny, kdy dvouměsíční čas lenošení a nicnedělání vystřídají školní povinnosti. Stále je však před chlapci a dívkami jeden volný víkend, během kterého se mohou s tímto oblíbeným časem definitivně rozloučit. V neděli 1. září 2024 bude od 15.00 hodin probíhat tradiční rozloučení s prázdninami na Městském koupališti ve Štětí.


Připraveny jsou zajímavé soutěže a hry pro děti, oblíbené kreativní dílničky a chybět nemůže ani hudba a s ní související tanec. Program pokračuje i v podvečer. Zájemci mohou navštívit místní kino kde se bude od 18.00 hodin promítat film Já, padouch 4.


Vstupné na koupaliště je 40 korun a do kina 100 korun. Snad se vydaří počasí a všichni účastníci si užijí nejen příjemnou zábavu, ale v případě, že budou chtít se mohou namočit ve vodě a osvěžit se. Všichni jsou srdečně zváni pořadateli, kterými jsou KIZ Štětí, ŠKS Štětí a DDM Štětí.


Autor: Václav Beneš


Foto: www.navylet.cz




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana

Vítězem letošního ročníku znovu zrozeného Memoriálu Jaroslava Běloubka a Tomáše Matouška se stal FK Bechlín