Klub HC Lvi Lovosice pořádá celoroční nábor mládeže

 

Lovosice - I v dnešní moderní době, která s sebou přináší spousty nových technologií, je potřeba se pohybovat a sportovat, aby člověk nezakrněl. Jednou z možností jak se donutit k disciplíně a do svého života zařadit vedle dřiny i spousty zážitků s novými lidmi je začlenění do některého z klubů, které provozují kolektivní sporty. Jedním z nich je i HC Lvi Lovosice, který pořádá celoroční nábor dětí od 4. do 9. let. Být součástí mužstva je nádherný pocit, protože hokejisté jsou kamarádi a učí se zároveň disciplíně a zodpovědnosti. Pokud chtějí něčeho dosáhnout musí spolupracovat a vzájemně se podporovat. V žákovských kategoriích se nehraje do těla, ke zranění dochází jen velmi zřídka, protože hráči jsou oblečeni do kvalitní výzbroje, která je ochrání. Výzbroj se dá pořídit i za velice rozumnou cenu. Zatím stačí zájemcům brusle, helma a hokejka.


10 důvodů proč začít hrát hokej:


Naučím se bruslit, získám sílu, vytrvalost, rychlost, zlepším koordinaci.

Zvýším si sebevědomí, naučím se soupeřit a osvojím si pravidla fair play.

Naučím se zvládat i mnoho dalších sportovních aktivit jako je běhání, skákání, speciální obratnost, plavání.

Hry jako je fotbal, basketbal, florbal, hokejbal a další jsou běžnými sporty, kterým v tréninku věnujeme pozornost, doplňujeme tak hokejové dovednosti a rozvíjíme všestrannost.

Nejdůležitější je však zábava, kterou hokej poskytuje.

Dovednosti, které se naučím, podpoří to, co se učím doma a ve škole.

Týmová spolupráce, rozdělení úkolů, vzájemná podpora, to jsou vlastnosti, které uplatním ve svém životě.

Pravidla fair play a respekt vůči ostatním patří mezi základní hodnoty v rámci ČSLH. ČSLH se snaží neustále tyto hodnoty propagovat, jak mezi hráči, funkcionáři, rozhodčími, tak i rodiči a fanoušky.

Děti se učí mnoha novým a zábavným dovednostem.

Hokej je nejrychlejší týmová hra.  


Hokej je nádherný sport i na dívání a fandění. Během zápasů je mnoho příležitostí poznat nové lidi a spřátelit se s nimi. Tento sport dnes hrají holky i kluci. Zápasy svých dětí si užívají i rodiče, kteří se mezi sebou spřátelí a společně fandí svým potomkům. A nejdůležitější je vědět, že žákovský hokej není profesionální kontaktní sport a proto není tak nebezpečný. Pokud chcete vidět děti a jejich profesionální trenéry a hráče v akci, tak přijďte každé úterý od 16.00 do 17.00 hodin nebo každou sobotu a neděli od 8.00 do 9.15 hodin a podívejte se na trénink nejmenších hokejistů. Více informací lze získat na webu www.hclovosice.eu, na emailu hclovosice@email.cz, nebo přímo u trenérů Jana Vernera na telefonním čísle 777 420 973, Zdeňka Petráše na telefonním čísle 732 612 617 a Mgr. Petra Skokana na telefonním čísle 724 915 655. Všichni jsou srdečně zváni.


Autor: Václav Beneš


Foto: Táňa Pikartová




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana

Vítězem letošního ročníku znovu zrozeného Memoriálu Jaroslava Běloubka a Tomáše Matouška se stal FK Bechlín