Pořadatelé Mattoni Ústí nad Labem Running festivalu hledají dobrovolníky i v tomto roce

 

Ústí nad Labem - Opět se potvrzuje, že čas letí neskutečným tempem. Jedním z důkazů může být i Mattoni 1/2maraton Ústí nad Labem, nově nesoucí název Mattoni Ústí nad Labem Running festival, jehož první ročník se konal v neděli 18. září 2011. Ani v tomto roce nebude chybět v běžeckém kalendáři krajského města. V neděli 22. září 2024 se tedy uskuteční 14. ročník této pravděpodobně největší běžecké akce na severu Čech, která se může pyšnit zlatou známkou kvality World Athletics a současné patří do programu Rodinné stříbro Ústeckého kraje. Každému musí být zcela jasné, kolik práce, možná i dřiny, úsilí a času stojí za pořádáním a zajištěním takovéto co se rozsahu týče obrovské akce.


I vy můžete zažít tento mezinárodní běžecký závod z trochu jiného úhlu pohledu, tedy v roli dobrovolníka nebo dobrovolnice, protože těch mají pořadatelé každoročně nedostatek. Registrace je možná u pana Vojtěcha Esterky na telefonním čísle 773 525 100, nebo na emailu vojtech.esterka@dcul.eu.


Neváhejte, informujte se, přihlaste se, zapojte se a prožijte něco úplně nového i zajímavého a určitě dostanete i nějakou odměnu. Možná poznáte spoustu nových přátel a zažijete krásné a neopakovatelné okamžiky, na které budete dlouho a s láskou vzpomínat. 


Autor: Václav Beneš


Foto: www.run-tour.cz




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana

Vítězem letošního ročníku znovu zrozeného Memoriálu Jaroslava Běloubka a Tomáše Matouška se stal FK Bechlín