Litoměřicko si v průběhu prvního poločasu vystřílelo výhru v Jílovém

 

Jílové - V minulém kole zvítězili litoměřičtí fotbalisté na svém stadionu nad Tatranem Kadaň. Tentokrát se představili v sobotu 12. října 2024 od 16.00 hodin v Jílovém, ke je bleskově posílá do vedení hlavou David Šraga. Po půlhodině přidává pojistku Muamer Mešič. O chvíli později se trefuje podruhé v tomto zápase David Šraga a těsně před odchodem na přestávku se prosazuje i Jan Králík. Domácí se pouštějí ve druhém poločase do stíhací jízdy a po necelé hodině snižují zásluhou Jakuba Píchy a Josefa Štercla na rozdíl svou branek, ale víc jim již soupeř nedovolil. Litoměřicko se po tomto kole posouvá v neúplné tabulce na třetí příčku. 

Ve třetí minutě nenachází Hloušek od pravé postranní čáry ve vápně naběhnutého Hartmana. V páté minutě nachází Králík ve vápně centrem z pravé strany na středu Výborného, jehož hlavička míjí bližší tyč. V téže minutě nachází Žáček dlouhým pasem z vlastní poloviny na pravé straně Hlouška, jenž při přebírání míče sice padá, ale Frank jej při pokusu o odkop posouvá do běhu Gaherovi, který si ho navádí do vápna, kde sice obstřeluje vybíhajícího Botoše, ale jeho povedený pokus se odráží od vzdálenější tyče. V šesté minutě volí Šalda tísněný Králíkem malou domů. V téže minutě nachází Koláček dlouhým pasem ze středového kruhu u levé postranní čáry Vacka, jehož centr usměrňuje ve vápně zcela volný Šraga hlavou do vzdálenější šibenice, kam se natahuje gólman Smutný marně. V osmé minutě odvrací Frank hlavou do zámezí Hlouškův centr z pravé strany. V desáté minutě je M. Marič lapen do ofsajdové pasti. Ve 14. minutě odkopává Šalda z brankové čáry na roh Mešičův pokus z ostrého úhlu z levé strany. V téže minutě nabíjí Králík těsně před šestnáctkou z pravé strany na střed nabíhajícímu Vackovi, jehož rána bez přípravy letí nad břevno. V 15. minutě posouvá Králík na pravé straně ve vápně míč Výbornému, jehož střela bez přípravy letí vysoko nad. V 17. minutě se protahuje na levé straně do vápna Hynek, jehož střílenou přihrávku nedokázal usměrnit do sítě v malém vápně naběhnutý Hartman. V 19. minutě vyráží Smutný Vackovu ránu z levé strany hranice velkého vápna ke Gaherovi a ten odkopává míč do bezpečí. Ve 20. minutě míjí pravou šibenici Králíkův dalekonosný pokus. Ve 24. minutě se protahuje na pravé straně přes Hynka, jemuž zahrál na housle, do vápna Výborný, ale jeho střílenou přihrávku odkopává do bezpečí Gaher. Ve 26. minutě chytá Botoš Hlouškovu přihrávku z pravé strany směřující ke vzdálenější tyči na zcela volného Bílka. Ve 28. minutě rozehrává Mešič přímý kop od levé postranní čáry ke vzdálenější tyči, kde těsně před Janoušem sráží Šalda míč do rukavic Smutného. Ve 29. minutě zablokoval Novotný ve vápně Hynkovu střílenou přihrávku z levé strany. Ve 30. minutě vysunuje Výborný na levé straně do vápna nabíhajícího Králíka jehož přihrávku od koncové čáry doklepává z těsné blízkosti do sítě zcela volný Mešič. Ve 33. minutě nachází Králík na pravé straně do vápna nabíhajícího M. Mariče, jehož křížnou přihrávku doklepává z hranice malého vápna ke vzdálenější tyči zcela volný Šraga. Ve 34. minutě odvrací Šalda u bližší tyče hlavou centr M. Mariče z pravé strany. Ve 36. minutě zablokoval Bílek další centr M. Mariče z pravé strany. Ve 40. minutě posílá Frank dlouhý centr od levé postranní čáry na hranici malého vápna, kde se v pádu prosazuje hlavou zcela volný Králík. V téže minutě nahrazuje Just Hartmana.  Ve 43. minutě sbírá Botoš Hynkův oblouček, kterým hledal na pravé straně za obranu nabíhajícího Štercla. Ve 45. minutě fauluje Bílek Šragu. První poločas končí a mužstva odcházejí do kabin za prakticky rozhodnutého stavu 0:4. 

Do druhých pětačtyřiceti minut střídá Pícha Bílka. Ve 47. minutě vrací Vacek Šragovi míč na levou stranu do vápna, ale jeho pokus těsně míjí vzdálenější tyč. Ve 49. minutě se protahuje na levé straně se štěstím do vápna Vacek, jehož střelu Smutný chytá. V 50. minutě je Maričovi odpískán ofsajd. V 53. minutě nachází Just na pravé straně za obranu nabíhajícího Hlouška, jehož přetažený centr posílá u vzdálenější tyči hlavou do sítě zcela volný Pícha. V 55. minutě vysunuje na levé straně Žáček Štercla, který obchází u hranice velkého vápna vyběhnutého Botoše a poté zametá z ostřejšího úhlu míč do prázdné branky. V 56. minutě si vykoledoval Hloušek žlutou kartu za sražení Šragy. V 57. minutě stahuje Smutný do rukavic Vackův dlouhý centr z nařízeného přímého kopu. V 59. minutě obchází Hloušek na pravé straně Franka, ale jeho slabou střelu odkopává těsně před Botošem ve skluzu Koláček. V 60. minutě prolétl až za protější postranní čáru centr M. Mariče z pravé strany. V 63. minutě nedoskočil Just ve vápně na dlouhý Šterclův centr od levé postranní čáry. V 64. minutě nahrazuje Dura Vacka. V 65. minutě sestřeluje Šraga před litoměřickou střídačkou hodně ostře Doubka a vidí žlutou kartu. V 67. minutě nedosáhl Výborný ve vápně na Králíkovu přihrávku z pravé strany. V 68. minutě posílá Dura nepovedeným odkopem na roh Píchův centr od levé postranní čáry. V 69. minutě pálí po Justově přiťuknutí Štercl bez přípravy zpoza šestnáctky hodně nepřesně. V 71. minutě míjí těsně vzdálenější tyč prázdné branky daleko vyběhnutého Smutného dlouhý pokus M. Mariče od pravé postranní čáry. V 72. minutě odstupují M. Marič s Výborným a na trávník vbíhají Ebert s L. Maričem. V 73. minutě ukrývá Smutný v náruči Ebertův dalekonosmý pokus. V 76. minutě plachtí za koncovou čáru Šterclův dlouhý přetažený centr z levé strany. V 77. minutě ukrývá Botoš v rukavicích dlouhý Doubkův centr od pravé postranní čáry. V 78. minutě míjí těsně pravou tyč Mešičova střela zpoza šestnáctky. V 79. minutě míjí Levou šibenici Durův pokus z totožného místa. V 81. minutě zastavuje litoměřickou akci Ebertův ofsajd. V 87. minutě fauluje Just Koláčka a ten si s ním chce vyřídit účty okamžitě, což se nelíbí sudímu Martinu Folkovi, který ukazuje oběma aktérům žlutou kartu. V 89. minutě střídá Zákravský Šragu. Nastavují se dvě minuty. V 91. minutě sestřeluje Šalda u pravé postranní čáry unikajícího Eberta a prohlíží si žlutou kartu. Utkání končí a Litoměřicko slaví výhru 4:2, o které rozhodlo čtyřmi brankami v prvním poločase.  

FK Jílové - FK Litoměřicko A   2:4 (0:4) 

Branky: 53. Pícha, 55. Štercl - 6. Šraga, 30. Mešič, 33. Šraga, 40. Králík. Rozhodčí: Martin Folk - Jakub Čada, Marek Fišl. Delegát: Lukáš MollingerŽK: 56. Hloušek, 87. Just, 90+1. Šalda - 65. Šraga, 87. KoláčekDiváci: 100.

FK Jílové: M. Smutný - Doubek, Gaher, Šalda, Farkaš - Žáček - K. Hloušek, V. Bílek (46. Pícha), Štercl, Hynek - Hartman (40. Just).  Trenér: Ondřej Barilla. 

FK Litoměřicko A: O. Botoš - M. Novotný, Janouš, Frank, Vacek (64. Dura) - Koláček - M. Marič (72. Ebert), Výborný (72. L. Marič), Mešič, Šraga (89. Zákravský) - Králík.  Trenér: Štefan Knapík.


Autor: Václav Beneš


Foto: FK Litoměřicko




























































Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana

Vítězem letošního ročníku znovu zrozeného Memoriálu Jaroslava Běloubka a Tomáše Matouška se stal FK Bechlín