Ilona Filip Voborská zve na pátou a poslední lekci Jógy v galerii v Roudnici nad Labem

 

Roudnice nad Labem - Myslím, že novým životním stylem a filozofií se pomalu a postupně stává jóga a vše s ní související. Postupně začíná oslovovat spoustu žen i mužů všech věkových kategorií, kteří si každý den najdou tu správnou chvilku na protažení a cvičení, které jim dodává spoustu nové pozitivní energie. V průběhu měsíce apríla se zájemci z Roudnice nad Labem a blízkého i vzdálenějšího okolí mohli zúčastnit pěti lekcí Jógy v místní galerii, jejíž lektorkou je Ilona Filip Voborská. Ve výstavním sále pod klenbou probíhalo zdravé cvičení. Účastník během těchto pěti lekcí mohl nastoupit na cestu učení jógy, sebepoznání a sebekultivace: SELF–EXPERIENCING / Pro-Žij se: YOGA UP-GRADE. Každý si mohl vybrat, zda chce přijít na lekci jedinou, absolvovat vybrané nebo všech pět lekcí.

Závěrečná pátá lekce je na programu v úterý 30. dubna 2024 v době od 16.30 do 17.30 hodin v Galerii moderního umění v Roudnici nad Labem a bude zaměřena na oční jógu: FOCUS-GUIDE-RELAX. 

Cena jedné hodinové lekce je 250 korun. Jóga v galerii je určena pro všechny zájemce. Kapacita míst je omezená a pouze pro předem přihlášené účastníky. Závazná registrace je možná přes e-mail: galerieroudnice@gmail.com a více informací lze získat na e-mailu: ilona.voborska@gmail.com. Všichni jsou srdečně zváni.

Autor: Václav Beneš

Foto: zdraviprooci.cz



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Triatlonovou čtyřku SOLAP Krále středohoří 2023 zakončí jubilejní zcela nový Házmburk X offroad triathlon

V Hoštce zakončí fotbalovou sezónu definitivně Memoriálem Pavla Všetečky, jenž je součástí Hošteckých letních slavností

SK Dušníky a Pavel Novotný potvrdily v posledním podzimním kole, že se dá i v 1. A třídě vyhrát bez trénovaného gólmana